Akinek volt már, vagy éppen van fogszabályzója tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Ma rakták fel az alsó felső fogszabályzóm és lenne pár kérdésem. Meddig fájt nektek a felhelyezés után? Milyen kajákat ettetek ez idő alatt? Illetve ha elől a szemfogamat alulról megnyomom picit mozog, eddig nem mozgott. Ez a fogszabályzótól van, vissza kell emiatt mennem az orvoshoz?2012. okt. 26. 18:49
1/6 anonim válasza:
Nekem nem volt még, csak lesz, de utánaolvastam a témának :)
Az első héten szokott fájni általában, ezidő alatt pépesebb kajákat, joghurtot kellene enni, meg amit nem kell annyira rágni/harapni. A fogmozgás meg a fogszabályzótól van, NE nyomogasd kézzel :)
2/6 anonim válasza:
Nekem van,megerősítem az előbb írtakat.Nekem is kicsit lötyögtek lent a fogaim és jópár napig sajogtak is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segített :)
2012. okt. 26. 20:08
4/6 anonim válasza:
nekem egy hétig fájt, de annyira, hogy ha a nyelvem egy picit hozzáért a fogam aljához, már sikítottam... :// az normális,hogy mozog ,nekem is mozog az összes valamennyire. sok sikert!!! :D
5/6 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm utolsó! :)
2012. okt. 28. 22:37
6/6 anonim válasza:
Nekem 1,5 éve van, tegnapig jól viseltem...Igen, nekem is lötyög pár fogam. Az első héten tejbegrízt meg rizst ettem.Hamar hozzá fogsz szokni, kb. 1 hétig fog fájni mindenhol.Mondjuk nekem a felhelyezés utáni 2 napom volt kegyetlen, de a következő napokban már jóval "kellemesebb" .
Ha bármi kérdésed lenne/van nyugodtan írj!
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!