Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy éve gyökérkezelték a...

Egy éve gyökérkezelték a fogam. Ma éjszaka megfájdult elég erősen, de csak hétfőn tudok elmenni a fogászatra. Lehet belőle bajom, lehet valami szövődménye ha hétfőig eléggé fáj?

Figyelt kérdés
Mostanra enyhült, kis nyomást érzek a gyökerénél, ha ráharapok valamivel jobban fáj. Van esély rá, hogy hétfőig esetleg elmúlik, vagy ezt már húzni kell majd? Az esti fájdalmakhoz képest már viszonylag enyhének mondható a mostani fájdalom. A fognak 3 gyökere volt, mondta a doki hogy nem biztos hogy megmarad. nem értem, mért 1 év után gyulladt be?

2012. okt. 26. 09:12
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is így jártam, hogy gyökérkezelt fog egyre jobban fájt. Már enni sem tudtam azon az oldalon. Sokáig jártam vissza az orvoshoz, aki a röntgen felvétel alapján közölte, hogy hármas gyökere van a fognak, amiből az egyik kampós végű, valószínű az a kis rész fáj, amit nem ért el a kezelések alatt. Gyógyszert javasolt, hátha elmúlik a gyulladás. Nem múlt el. :( Tegnap ismét felkerestem, hogy csináljon valamit. Kihúzta... Majdnem meghaltam, annyira fájt. Mostanra gennytasak alakult ki a gyökér alatt. Azt javaslom, ne várjatok az orvossal, nem éri meg.

2012. dec. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!