Mit lehetne tenni egy nem lyukas de fájó foggal?
Felső bal 3-4-5 környékén valamelyik éles, másodpercre belenyilaló fájdalommal fáj. Ezt viszonylag gyakran teszi (percenként többször is) bár nem erős intenzitással. A fog nem lyukas, nem tömött, viszont az íny visszahúzódott. Magas fluoridos fogkrémekkel, szájvízzel próbálkoztam de ahogy nézem, nem javul. Ügyeletre elmennék, de fogalmam nincs mit mondjak nekik, hisz nem tudom lokalizálni a fájdalmat. Azt pedig nem szeretném, hogy szétbarmolják..
Tippek? Valakinek ötlet, hogy mitől vagy mit tegyek?
budapesten asszem van 0-24 fogorvos, lehet az nyitva van most is, ha nem bírnád és nem akarsz ügyeletre menni.
amúgy fájdalom csillapító gondolom jó erre ideiglenesen míg eljutsz fogorvoshoz.
okean
Pont ott voltam tegnap :) Megelégeltem a belenyilalást. Az volt a baj, hogy a szemfogam teteje lekopott és elérte a dentint. Kell majd ilyen fogtartó éjjelre, hogy ne csikorgassam. Amúgy betömte, illetve a fognyaknál is megcsinálta. Most minden oké vele jelenleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!