Van okom félni tőle?
Figyelt kérdés
Mr 3 napja nagyon fáj egy fogam. Réges rég mondja a fogorvosom, hogy ezt ki kell húzni, mert tömni már nem lehet, és a külső rétenek is csak a fele van meg. Azonban addig nem fájt, és el i voltam vele. :/ Most viszont 3 napja nagyon fáj, hogy most aludni sem tudtam tőle. Elmennék vele fogorvoshoz, mert már húzták egy fogamat, de az mozgott, meg minden! Ez viszont egy picit sem mozog, és félek, hogy valamelyik rémhír igazzá válik nekem. Pl.: felszakad az íny, varrni kell, műteni kell, stb. Várjak még pár napot, hátha elmúlik, vagy mi legyen?2012. okt. 21. 12:36
1/4 anonim válasza:
Gondolom azért fáj most ennyire, mert eddig is a "várok még, hátha elmúlik" elvet követted. Ha tovább vársz, akkor lehet tényleg csak rosszabb lesz és csak szenvedsz a fájdalomtól. Szerintem ha tudsz, akkor menj el ügyeletre, ott tudnak biztosat mondani vagy kihúzni vagy adni valamit rá, hogy ne fájjon.
2/4 anonim válasza:
Vagy ügyelet vagy holnap reggel el kell menni huzatni,utána sokkal jobb lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
A leghamarabb is egy hét múlva tudnék menni, csak az a baj, hogy a Kataflán nem használt, pálinás ecseteléstől csak a szám zsibbad... :/ És most itthon megmondták, hogy ehhez már szájsebész kellene...
2012. okt. 21. 16:03
4/4 anonim válasza:
Menj el másik fogorvoshoz, lehet, hogy gyökérkezelni kéne és koronát tenni rá. Csak jobb, mintha nem lenne később fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!