Egy fogorvosnál mennyibe fájnának a következő tételek :D?
Figyelt kérdés
Szoval egy kevésbé hentes fogorvosnál, akitől nem f%sok be ha ránézek rögtön :D Egy törött fogat megcsináltatni + mennyibe fáj manapság egy fogfehérítés?2012. okt. 19. 20:21
1/4 anonim válasza:
Az enyém 4 ezerért /!/ húz ki egy fogat. Ez a legegyszerűbb művelet, a többi csak több lehet. A fogfehérítés fogorvos által több tízezer forint. Jobban jársz a forgalomban lévő fogfehérítők valamelyikével. 2-3 ezerért már kapsz.
2/4 anonim válasza:
fogfehérítésre állítólag a szódabikarbóna nagyon jó. Fogmosás közbe teszel a fogkefére egy kicsit, csak ne nyeld le :D
Én nem próbáltam, de sokan mondták már.
3/4 anonim válasza:
A törött fogat OEP-kontóra is rendbe hozzák, persze, ha maradt belőle annyi, hogy rá lehessen építeni a hiányzó részt. A fehérítést inkább oldd meg saját magad. De miért kell fehéríteni? Dohányoztál? Ha rendszeresen fehérítő hatású fogkrémet használsz, nem szabad, hogy szükséged legyen rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, csak a fele tört le, a fogfehérítéssel meg nem foglalkoznék saját kezűleg, mert a sok pletykából ki tudja mi az igaz, meg biztos ami biztos, nem ettől mennék csődbe, úgy tudom kb 30-50 ezer között van, egyszer kibírható, bár nem most megyek el az tuti, de tervezem. Időm se lenne rá jelenleg , túl sok a munka + szakdoga ááá nem pálya :D
2012. okt. 19. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!