Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosnál hogy kell öblíteni?

Fogorvosnál hogy kell öblíteni?

Figyelt kérdés
Mikor mondja a doki, h öblögessek, akkor ti nem szoktatok abba a kis "tálkába"( amin le tud menni a víz) beleköpni?:D régen tesóm mondta, hogy nehogy abba beleköpjek, az égő! hanem a pohárból "inni" és mi? elég égő kérdés, de tényleg érdekel, más mit csinál?
2012. szept. 17. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
abba a tálkába kell köpni, ami ott van melletted, amin lefolyik a víz. hány éves volt a tesód mikor ezt mondta? 5? mekkora idióta emberek vannak istenem -.-"
2012. szept. 17. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a tálka pont azért van, hogy abba köpj.
2012. szept. 17. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
na ez megnyugtató! nem tudom hány éves volt, én kb. 5, szóval lehet, hogy átvert:) eddig ebben a hitben éltem:D de ma megfogom tőle kérdezni ezt, hogy miért ugratott!:D
2012. szept. 17. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:
ja, és akkor ő kb. 13 éves volt. valószínű, hogy ez egy kis mese volt részéről tehát:)
2012. szept. 17. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért hívják köpőcsészének!
2012. szept. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!