Afta lehet vagy valami komolyabb baj?
Figyelt kérdés
Néhány napja észrevettem hogy mikor a nyelvemmel hátrébb nyúlok valami nincs rendben.Nem fájó érzés volt hanem inkább érdekes.Tükörrel benéztem a számba,és egy fehér hólyag szerű valamit láttam.Megpróbáltam kipiszkálni,ki is jött az a fehér darabka.Nem hólyag volt,hanem ilyen keményebb valami.A kezemmel szét tudtam nyomni,tehát nem genny volt.
Volt már valakinek hasonló?Nagyon meg vagyok ijedve,mert még soha nem tapasztaltam ilyet.Mikor kiszedtem,a helye olyan érzékeny volt
2012. okt. 19. 00:09
1/1 anonim 

válasza:

Most ez konkrétan a mandulád volt? Volt már korábban életed során tüszős mandulagyulladásod? Mert akkor ez mandulakő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!