Mivel fertőtlenítitek a szájüregben kialakult aftát?
Köszi a válaszokat! :)
Második válaszoló, én is láttam azt a riportot, de nekem nem olyan jellegűek a tüneteim, de azért köszönöm! :)
jaj. Úgy bírom, hogy már lassan egy sima gyomorrontás is ráknak van felvezetve. Eddig még nem találkoztam olyan tünettel, amire legalább egy internetes oldal ne írta volna, hogy az a ráknak a tünete. Borzalmas.
Oké, jobb félni mint megijedni, de ne kelljen már egy aftával az onkológiára menni egyből. Pánikkeltés az egész.
Amúgy semmivel nem szoktam ecsetelni, pár nap alatt elmúlik magától. Persze a megfelelő mindennapos szájhigiénia mellett.
Én Corsodyl öblegetőt szoktam használni. Reggel és este kell használni, én azért szeretem, mert kicsit lezsibbasztja a sebeket és így nem fájnak. Olyan 3 nap alatt el szokott tőle múlni az aftám.
A rákkal rémisztgető válaszolónak üzenem, hogy tényleg nem kell mindenre egyből azt hinni, hogy rák. Az afta gyakori és nagyjából egy hét alatt elmúlik kezelés nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!