Fogszabályzó helyett Lehet-e vagy műtéttel rendbe hozni a fogakat? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
Nem akarok fogszabályzót és még csak 13 vagyok szovall még rendeződnek maguktól is a fogaim ,
Ha nem lehet műteni ,akkor melyik a legjobb fogszabályzó (ami szinte nem is látszik) ?? Ár nem számit nagynéném fogorvos
2012. okt. 16. 18:44
1/9 A kérdező kommentje:
Éjszakai fogszabályzó belefér!
2012. okt. 16. 18:44
2/9 anonim válasza:
Műtéééét? 13 évesen? :)
Ha nagynénéd fogorvos (ill. fogszabályozó szakorvos, nem mindegy!), akkor vele beszéld meg.
Van olyan fogszabályozó, aminek a tappancsai áttetsző műanyagok, asszem azt hívják porcelánnak.
3/9 A kérdező kommentje:
fogszabályozó , de az aporcelán fogszabályozó is nagyon látszik :/
2012. okt. 17. 19:38
4/9 anonim válasza:
Jaj, tedd túl magad ezen az égrengető "problémán", a fogszabályzó nem kínzóeszköz.
5/9 A kérdező kommentje:
neked van ? elcsúnyitja az embereket RONDA
2012. okt. 18. 16:09
6/9 anonim válasza:
Van és még mindig élek, wow, teljesítmény nem? Én rondának nem látom, ez egy szerkezet, ami ideiglenesen benne van a számban, sőt, amikor fáj is, akkor sem hisztizek, hogy nekem de sz@r. Mondjuk én 10 évvel öregebb és érettebb vagyok nálad.
7/9 anonim válasza:
egyetértek veled. és nekem van fogszabályzóm.:((((( olyan rossz megszólalni, pedig az ismerőseim nem is tudják h van!:(((((((((((((((
felül pedig még átlátszó is.
8/9 anonim válasza:
Sokkal jobb mintha majd 20 évesn kéne, nálunk az osztályban egy csomó a fogszabályzós (mindenki kb szinte egy időben lett) de amikkor csak egy volt olyan akinek volt azt sem szólták meg,szerintem nem ronda
9/9 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de te hülye vagy ha inkább műtetni akarod a szád egy fogszabályzó miatt. Nekem most fogják feltenni(zafírt) a fogszabimat !22! évesen és csak azért mert 13 évesen hisztiztem anyukámnak h én nem akarok drótfogú lenni......ez miatt szívok most ennyi idősen, rengeteg pénzem rá megy és borzalmas érzés hogy nem merek mosolyogni. Én a helyedben nem gondolkoznék ezen főleg h a szüleid fizetik.....!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!