Fogtömés utáni félelem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. ma tömték be 2 fogamat ( nem tej) mer volt rajtuk egy aprócska lyuk. nem éreztem semmit, még érzéstelenítés sem kellett csak az a gondom, hogy egy gyakornok csinálta aki még egyátalán nem tapasztalt, egyetemi hallgató (semmelweis) aki egyébként arab szóval annyit tudott mondani, h: nyugi, nyugi, nem fog fájni. még életemben nem volt lyukas fogam és mos hírtelen betömtek kettőt is. mennyire kell vigyáznom a fogaimra? a töméssel lehetnek problémák? nagyon félek...:(2012. okt. 15. 22:38
1/6 anonim válasza:
Kemény dolgokat ne egyél egy pár napig. (ma már csak folyékonyat)
A töméssel lehetnek problémák, de kicsi lyuknál erre kevés az esély. Én is csak azt tudom mondani, hogy nyugi, kicsi a valószínűsége, hogy bármi baj lesz.
Esetleg annyi, hogy érzékenyebb lesz a fogad, de az nem a fogorvos hibája.
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj. Egy sima tömést egy gyakornok is tökéletesen meg tud csinálni. Ha érzéstelenítés se kellett, akkor nem lehetett olyan nagy az a lyuk. Az a lényeg, hogy rendszeresen járj szűrésre, akkor is, ha már az iskolával nem mentek.
3/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi probléma a töméssel, nyugi.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) most egy kicsit megnyugodtam :))
2012. okt. 15. 22:45
5/6 anonim válasza:
Nekem is gyakornok csinálta, és most fogok menni cseréltetni, mert már túl régóta van benn, szóval tuti nem lesz gond:) Főleg ha érzéstelenítés sem kellett... tényleg nyugi:D
6/6 anonim válasza:
Engem is gyakornok kezel, igaz Debrecenben, és rohadt ügyes :) ők tényleg nem csak összecsapják a melót, hanem megcsinálják rendesen amit meg kell :) Nem beszélve arról, h nálunk folyamatosan ellenőrzés alatt vannak, tehát ha valami nem lenne jó, jön az orvos, és szól neki, esetleg átveszi a stafétát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!