Mennyire fája foghúzás?
Ha minden rendben van vele, és érti a dolgát, aki csinálja, akkor megijedni sincs időd :)
Nekem a szájsebészeten a begyulladt fogat úgy kapta ki, mint a szél. Kettő mozdulat jobbra, kettő balra, és kint volt. Négy egész percet voltam a rendelőben, ebből legalább 3-at eszméletlenül töltöttem, miután elájultam :D
Ha nem gyulladt, akkor max egy kis feszítést érzel, ami szinte semmi. Szerintem neked meg se fog kottyanni, mert nem betegek a fogaid, így jól el tudnak zsibbadni.
Ha beletörik és nem zsibbad el normálisan, akkor kicsit folyni fognak a könnyeid és hálát rebegsz az égnek, hogy túl vagy rajta, de utána már bármibe belevágsz :)
Szia!
Nekem is pont fogszabályzás miatt kellett kihúzni 2-t, szintén fent, én pénteken voltam.. Megkaptam a szurit mindkét oldalra, mert nem lett volna időm (és kedvem sem) 2x menni, 10 perc alatt elzsbbadtam tőle és fél perc alatt ki is húzta őket, semmit sem éreztem. Nem fájt semmi, mivel nem volt begyulladva egyik sem. Húzás után beszedtem a fájdalomcsillapító, gylladáscsökkentő gyúgyszert és ennyi, így utána se fájt, nem is vérzett max még 2 percig.
Az más kérdés, hogy körülményes a táplálkozás, pláne hogy tágítógumikat kaptam a hátső fogaim közé, hogy beférjen a drót, de majdcsak megszokom. Minden este szedek egy fájdalomcsillapítót, mert eléggé kellemetlen.
Mikor húznak neked, mikor kapod a fogszabit? Hány éves vagy?
Kitartás és bátorság! :)
Ha egészséges a fog (már pedig ha csak fogszabályzó miatt kell húzni, akkor nem gyulladt/szuvas/félig törött, stb.) és nem kezdő a doki, akkor simán megy. Ha profin adja a szurit (az enyém olyan :))))) akkor végképp semmi baj nem lehet, semmit se fogsz érezni.
Húzás után picivel, mikor kezd kimenni az érzéstelenítő, akkor bekapsz egy fájdalomcsillapítót, egyáltalán nem fog fájni, csak a helye lesz érzékeny pár napig és ennyi...
Sajnálom az előzőt, hogy ilyen dokit fogott ki és megszenvedett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!