Miért nem nő ki a fogam?
Figyelt kérdés
fogszabályzóm lesz majd idővel amikor kinőne a fogam. ki kellett húzni az utolsó tejfogam ami a szemfogam volt mert látszott a röntgenen, hogy ráfog nőni ezért kihúzattam ahogy mondta az orvos. ez még a nyáron volt már 2-3 hónapja és akkor megkérdeztem az orvost hogy mennyi idő míg kinő, azt mondta hogy 1-1,5 hónap. és elég gázos hogy még ki se bújt és van egy bazi nagy luk a fogamnál elől és eléggé zavar mert 15 éves vagyok most kerültem új gimibe stb.. így ismerkedni... elég gáz. valaki tud valamit hogy miért nem nő ki?2012. okt. 9. 17:06
1/2 anonim 

válasza:

Hát, szerintem menj el az orvoshoz, 5percre biztos fog fogadni időpont nélkül is. Nekem az egyik fogorvosom a bölcsességfogamra mondta, hogy 1 hónap és kinő..azóta is nő..és ennek már 5 éve:-D
2/2 anonim 

válasza:

Nekem nem nőtt ki a végleges szemfog egyáltalán. Ez a mi családunkban genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!