Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » DR. Botos Endre jó szájsebész...

DR. Botos Endre jó szájsebész Kiskunhalason?

Figyelt kérdés
Most leszek először szájsebészeten és tudom hogy Halas nem egy bizalom gerjesztő város.Akinek van tapasztalata ebben kérem ossza meg velem.Köszi.Üdv.
2012. okt. 9. 14:48
 1/3 odomisauq válasza:
A doktor úr csak Nagyjászmadarason jó.
2012. okt. 13. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudom hogy régi a kérdés ,de en voltam Nála és hát nagyon durván dolgozik azt hittem besz@rok miközben csiszolt illetve az érzéstelenítőt is úgy adta be hogy majdnem kiüvöltöttem a rendelőt.
2021. jan. 24. 14:47
 3/3 anonim válasza:

Azt a lekezelő bunkó stílust amit ebben a kórházban megengednek maguknak az felháborító.

Az itt említett orvos sem kívétel, beutalóval mentem foggyökér töréssel , és kiabálva megkérdezte ,hogy én mit akarok és hogy jöttem ide.Ezt olyan stílusban hogy megköszöntem , és rábasztam az ajtót.

2021. nov. 18. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!