Hétfön kezdem a fogaim pótlását! 14 fogamat kell pótolni! 280. 000ft! Az reális ár?
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 11:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen. 14 fog... Egy fog pótlása sem fillérekbe kerül, nemhogy 14.
2/9 anonim válasza:
Ez az ár egy hétköznapi embernek elég sok, de egyébként a mai egézségügyben még olcsónak is mondható. Nekem 6-ot kéne pótolni, érdekelne hogy te hol csináltatod!
3/9 A kérdező kommentje:
Szfváron magán dokinál!Hát igen nagyon sok!És akkor a 280-ban nincs benne a foghúzás azt mondta ettöl eltekint mivel elég sokat kell csináltatni!Meg szerinte bár lehet csak szemfényvesztés képpen mondta egy 23-28 ezer lenne de mivel sokat kell pótolni igy a teknikus 20ért csinálja!
2008. máj. 18. 11:58
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor ez viszonylag reális ár vagy keressek másik fogorvost?
2008. máj. 18. 11:59
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen érdeklődj másnál is. NAgyon eltérőek az árak. Lehet, hogy valamelyik fogtechnikus drága, de az nem jelenti azt, hogy szépen dolgozik. Csináltak már nekem is drágán, csúnya pótlást.
6/9 anonim válasza:
Szia! Először is gratulálok, hogy rászántad magad, és elmentél fogorvoshoz. Ahhoz képest, hogy magándoki, egyáltalán nem drága. Mondjuk Sztk-ban biztos olcsóbb, és nem feltétlenül rosszabb. És ha nem kell fizetned a húzásért, szerintem vágj bele nála.
Sok sikert! :o)
7/9 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen!Az igazat megvalva én már rég rászántam magam csak az anyagiak végett nem mentem eddig el!Most a szüleim segitségével tudom megcsináltatni aminek nagyon örülök!Nagyon szégyeltem magam már!Az sztk orvosokról vagyis konkrétan egyröl meg van a véleményem,tartok töle!Nem azt mondom hogy a körzeti orvosom tehet róla de nagy arányban rásegitett hogy a fogaim letöredezettek!
2008. máj. 18. 13:24
8/9 anonim válasza:
Szia! Anyagiakkal kapcsolatban: manapság egyre több magándoki áll kapcsolatban bankokkal és lehet hitelt felvenni a fogászati beavatkozásokra. Én nem hagytam volna idáig fajulni, lehet ha hamarabb elmész nem kell ennyit pótolni. :( Sok sikert hozzá!
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én ahol dolgoztam 18-20ezer egy korona,fém kerámia,de ezt drágíthatja ha csapot kell a fogba rakni és egyéb beavatkozások.Sztem az,hogy neked 20ra jön ki dbja egyáltalán nem sok!Egy fogtechnikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!