Fog probléma? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Jobb alsó 6-ról van szó. Kb 7 éve tömés volt benne, aztán kb 4 hete ettem a kiflit és reccs. letört a sarka
elmentem fogdokihoz, kiszedte a réi tömést, és betömte fehérrel meg felépítette a letört sarkot. az vele a bajom, hogy még mindíg érzékeny harapásra, meg néha akkor is ha oda nyomom a belső oldalához a nyelvem.
félek h ez már repülni fog ha visszameek. szerintetek várjak még, hátha elmúlik, vagy menjek vissza egy másik fogdokihoz(sztem az előző elb*szhatta)
2012. szept. 26. 21:01
1/5 anonim válasza:
Ha meg lehet menteni, akkor ne húzasd ki. Nem ártana egy röntgen, hogy minden rendben van-e vele.
S húzás helyett gyökérkezeltesd.
2/5 A kérdező kommentje:
gyökérkezelni nem tudom érdemes lenne e, mert 1 éven belül úgyis megy rá szabályzó. ha meg utána is lesz vele baj, mármint miután felrakták a készüléket, nem fognak vele tudni csinálni semmit.
2012. szept. 26. 21:11
3/5 A kérdező kommentje:
*tudni vele. bocsi
2012. szept. 26. 21:16
4/5 anonim válasza:
Ha normális munkát végez a doki, akkor utána már nem szabadna gondnak lenni vele.
Beszéld meg vele, hogy ő mit ajánlana ilyen esetben (fogszabályzó)
5/5 anonim válasza:
Engem hiányzó alsó hatosokkal fogszabályoznak jelenleg,tehát csak az ötösökig van fent szabályzó.(A hiány implantámumokkal lett pótolva közben).A problémás fogat mindenképp kezeltetni kell,mert problémás fogra nem lehet szabályzót tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!