Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Letört fog probléma, válaszolnál?

Letört fog probléma, válaszolnál?

Figyelt kérdés
Ma reggel már írtam. Szóval letört negyede az első fogamnak. Mit fog vele az orvos kezdeni? nem fáj, nem érzékeny, csak csúnyááán let˜ört :SSSS Ugye úgy fogja megcsinálni, hogy nem fog lehetni annyira észrevenni? egész nap ezen stresszelek, hétfőn tudok csak elmenni vele orvoshoz.
2012. máj. 26. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem kapsz rá koronát és a kutya se látja majd
2012. máj. 26. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:

vissza is tudja ragasztani (összecsiszolja, nem látszik), de akkor nincs almaevés többé.

szerintem jobb mint azonnal koronát tenni rá.

2012. máj. 26. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

bizony, kapsz rá koronát meg minden..

nekem 14 éve lesz, hogy így jártam :D csak szinte teljesen letört, azóta műfogam van a helyén, de nem lehet észrevenni, hogy nem igazi. :)

2012. máj. 26. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
lezerel fel.lehet epiteni de csak bejelnekezezel fognak mert boszu am olcsobb ia es jo
2012. máj. 27. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem is tört már le a fogamról egy kis darab, és porcelánt ragasztott oda nekem a fogorvos.

Csak akkor lehet észrevenni ha fénnyel átvilágítanak rajta és közelről nézik. Soha senki nem vette még észre nekem amúgy :) Jó megoldás amúgy.

2012. máj. 27. 03:57
 6/6 anonim ***** válasza:
No para. szépen ki tudják pótolni, nekem is tört le egy nagyobb darabka az alsó metszőfogamból, ilyen fogszínű anyaggal visszapótolták. A kemény dolog harapását már elfelejthetem, de ez legyen a legnagyobb gond az életben... :)
2012. máj. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!