Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog tömés után miért fáj?

Fog tömés után miért fáj?

Figyelt kérdés
Elmentem az orvoshoz azzal a panasszal,hogy lyukas a fogam,jó,mondta hogy betömi,meg volt,ahhoz képest,hogy sokan mondták h nem fáj..alig fogod érezni,háát..mit ne mondjak azért eléggé fájt..hazajöttem fél5után,s fáj,még most is,mitől lehet??!
2012. szept. 26. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
menj vissza,a fogorvoshoz mert nem pucolta ki rendesen.Maradt elhalt szuvasodást okozó baktérium.
2012. szept. 26. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ennél jobban ki se bírta volna pucolni..nem is kevés ideig csinálta..
2012. szept. 26. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A tömött fog sajna egy darabig érzékeny lehet. Azonban, ha kifejezett fájdalmad van spontán (nem hőhatásra, rágásra stb.), akkor vissza kellene menned. Lehet, hogy nem tisztította ki alaposan a fogüreget, és a benne lévő bacik által termelt gázok nem tudnak kiürülni a tömés miatt.

Az is lehet, hogy ki kéne idegelni!

2012. szept. 26. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát jó,reggelre ha nem múlik el vissza megyek.(De mit mondok?Mer mikor mondtam,hogy fájt akkor fontolgatta,hogy kihúzza..de aztán még is csak tömte.most akkor ha vissza megyek, hogy fáj..akkor szerintem kifogja húzni nem? )
2012. szept. 26. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
az enyém is fáj. letört a sarka, felépítették, meg kicserélték benne a régi amalgám tömést. rágásra érzékeny:S kezdek aggódni.
2012. szept. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!