Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ki a legjobb fogorvos Csepelen?

Ki a legjobb fogorvos Csepelen?

Figyelt kérdés
Nagyon félős vagyok így egy olyan doktort keresnék aki emberséges és nem rettegve ülök be hozzá.Főképp csepelen keresek ilyet és ha lehet inkább doktornőt.
2012. szept. 26. 15:09
 1/3 xyasdd válasza:
vénusz utca, Dr. Joób Fancsaly Gáspár :) Ő talán a létező legjobb fogorvos emberséges illedelmes, II.kerületben van saját rendelője is tehát ha megteheted még oda is mehetsz hozzá.
2013. jan. 4. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Joób-Fancsaly doktort véletlenül se válaszd! Nekem ahány fogamhoz csak hozzányúlt, 1 éven belül sokkal rosszabb lett (cisztás lett, rezekálni kelett, begyulladt, alultömte, és befertőződött)
2016. febr. 6. 12:09
 3/3 xyasdd válasza:
Sajnalom hogy igy tortent. Nekem csupa jo tapasztalatom vele kapcsolatban,ráadásul nem fosztott ki minket fogpotls alkalmával.
2016. febr. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!