Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Magánrendelő vagy sztk?

Magánrendelő vagy sztk?

Figyelt kérdés
A 2 alsó bölcsességfogamat ki kell műteni,ugyanis még nem nőttek ki, de már tolják összefelé elöl a fogaimat. A fogorvosom a magánrendelőt javasolta,de az túl drága,mert 20 ezer ft/fog körül van. Viszont olvastam már 1-2 rossz élményt az sztk-s műtétekről. Árban meg ez lenne jobb. Tényleg ennyire rossz az sztk-ban? Vagy bevállalhatom? Volt vkinek jó élménye ott ezzel kapcsolatban?
2009. aug. 1. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fizeted a TB-d? Gondolom igen. Akkor minek mennél magánhoz?
2015. nov. 30. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyébként meg teljesen hülyeség ez hogy Sztkba csak rossz fogorvosok vannak. Akik sztkba vannak azok sokan magánba is rendelnek, sztkba rossz orvos magánrendelőbe meg már jó ugyan az az orvos? ezt most nem értem. Jó biztos hogy ő is jobban örülne ha magánrendelésen mennél hozzá de hidd el sztkba is jól megfogja csinálni a fogad ha egy jó orvos. Lehet nem tud annyi időt szakítani rád egyszerre de nem hiszem hogy rosszul fogja végezni a dolgát max csak 1 fogat töm a következőt legközelebb, stb. Utána kell nézni neten hogy vannak e vélemények róla. Én eddig két fogorvosnál voltam Sztkba a másodiknál is csak azért mert megváltozott a lakcímem(tehát jó orvos volt az első is, lakcímváltozás miatt kerültem másikhoz) de mind a kettő nagyon jó fogorvos szerintem és sztkba voltam náluk. Mind a kettő rendel magánrendelésen is.Igaz a mostaninál csak egyszer voltam még és még csak fogkövet szedte le meg egy próbatömést csinált, de nagyon kedves, szimpatikus doktornő. Az első meg profi, tényleg nagyon jól végzi a dolgát, nem csak saját tapasztalat, sokan dicsérik, nekem egy gyökértömést csinált meg fogkövet távolított el szóval sokszor nem voltam nála, de alaposan dolgozik. Dr. Méreg Sarolta a volt fogorvosom ha valakit érdekel.
2015. nov. 30. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!