Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha valakit éber szedációval...

Ha valakit éber szedációval kezelnek fogorvosnál tényleg csak 1 fogat csinálnak meg? Szerintem hülyeség.

Figyelt kérdés

40 ezer ft 1 óra kezelés,ajánlják hosszú kezelésekre és akik annyira nem bírják..

na nekem van sok lyukas fogam,de akkora roham tör rám kezelés közben hogy annyira remegek hogy nem tudom kinyitni a szám és az érzéstelenítő se hat a remegés miatt. Olvastam az éber szedációról,de nem hiszem hogy minden egyes fognál külön kéne fizetni. Szerintetek? Tényleg nem lehet összes fogat egyszerre betömni? Külön kérésre se? Mit tudtok erről?

Amúgy savas a nyálam az marja szét a fogaim,már kezdi enni a fognyakam is,szóval hiába mosom ez így marad.

Most lúgosítanom kell,azt hogy kell?

Köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 20. 21:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

jó én is felhívtam már egy másik orvosi rendelőt is,és azt mondták meglátják mit tehetnek.

DE azt mondták van egy megoldás valami nyugtató szerűség náluk ami töredékébe kerül a szedációnak és használ rohamok,szorongás,pánik ellen de árat nem tudott mondani az asszisztens,kedden délután kell visszamennem.

Szerintetek mi ez sima nyugtató? Mert ha az az van nekem is itthon azért nem fizetek. De ha valami intravénás dolog az jó lenne,vagy nem sejthetitek miről beszélt?:O

2012. szept. 23. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Placebo. Szerintem neked az is elég lenne.

Esetleg keress fel egy pszichológust, mert extrém mértékű a félelmed.

2012. okt. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!