Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Éjszakai fogszabályzó ér valamit?

Éjszakai fogszabályzó ér valamit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 13:58
1 2
 11/15 anonim válasza:

elég csúnyán állnak a fogaim és amikor elmentem fogorvoshoz, ő az éjszakait ajánlotta pedig én olvastam, hogy az kisebb foghibákra van kitalálva. na mindegy, anya úgy döntött éjszakait csináltatunk ennek már egy és fél éve. az utóbbi időben, kb egy fél éve szorgalmasan hordom és mégsem ér semmit. a többi egy évbe volt 1-2 éjszaka amikor nem tettem föl. tehát nekem nem nagyon használ, most inkább állandót szeretnék :-S

L/13

2010. ápr. 13. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem állandó van most, régen éjszakai volt. szépen rendbehozta de mikor befejeztem a kezelést visszaállt az egész és berAgasztottak egy állandót. ez négyszer gyorsabban helyrehozta de ez még bent fog maradni egy darabig nehogy visszaálljon
2010. máj. 29. 11:33
 13/15 anonim válasza:
En tobb mint 4 evig hordtam "ejszakait",azonban szinte semmit sem segitett.Ma kaptam rogzitettet,kivancsi leszek mennyire segit:) Egyszoval en nem ajanlom az ejszakait,nalam legalabbis nem volt latszattja.
2010. júl. 30. 23:00
 14/15 anonim válasza:
Nekem nagyon lassan használ:( most lesz3éve,hogy van,de nem használt sokat eddig...persze ez emberfüggő,mert a fogak genetikailag szabályozhatók,valakinek gyorsabban,-lassabban
2010. aug. 16. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 10 mondom 10 évig volt és nem ér semmit?)Én a rögzítettet ajánlom:D
2010. aug. 17. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!