Éjszakai fogszabályzó ér valamit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 13:58
1/15 anonim válasza:
Nekem egy éve van és ér :) Nekem úgy volt hogy felül a két felső fogamnál az egyik egy kicsit rá volt hajolva a másikra, és már egy éve hordom és már nagyon szép :) Szóval sztem ha akarsz akkor megéri ;)
2/15 anonim válasza:
2003 óta járok fogszabályzásra, volt több gond...az utóbbi 2 évben volt éjszakaim, most mondták, hogy többet nem kell hordanom: meglett az eredménye, gyönyörű a fogsorom, sokat használ az éjszakai!
3/15 anonim válasza:
Nekem is "éjszakai " van bár nem ez a pontos neve..de nekem nappal is kell hordanom, napi 14 órát, nem tudom, hoyg az elöttem hozzászólónak elég volt e , hogy csak éjszaka hordta, mert ha igen akkor én is megnyugodnék, hogy nem kell suliban hordanom... Na de szerintem csináltass nyugodtan, neekm nem rég óta van és már most kezd használni..:)
4/15 anonim válasza:
Nekem most lesz rögzített fogszabim de több mint egy évet hordtam éjszakait. Volt egy kis eredménye, már nem olyan vészes a fogsorom!
5/15 anonim válasza:
Én 1 hónapig hordtam..de utána bele untam és nem hordtam most pedig ragsztós szabim vann :D
7/15 anonim válasza:
Nekem régen volt s ért, de visszaállt azóta teljesen. (Tegnap lett állandó nekem:))
8/15 anonim válasza:
Lószart se! Nekem legalábbis semmit :) aztán feltették a rögziítettet és 3 nap utána olyan sorrendbe állt a girbe-gurba fogam, hogy azon csak ámulni lehetett O.O!
9/15 anonim válasza:
de! miután levették a rögzítettet akkor már ér valamit! mert akkor nem rendeződnek vissza a fogaid :)
10/15 anonim válasza:
Nekem egy évig volt állandó fogszabályzóm. Szépen helyre hozta a problémám ( nagyon csúnya volt a fogam) és most kell hordanom "estit" de azt du is kell hordanom úgyhogy...de amúgy igen használ nem egy vissza a fogam tőle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!