Ha egy nap csak egyszer mosom meg a fogam (este), akkor hány percig sikáljam?
Szia,ugye 1 nap 3x mossuk meg és kb. 3-4 percig kell mindenhol.
Ha te csak este,akkor szerintem csak sikáld,amíg bírod.5 perc.
Bármeddig sikálhatod, nem lesz elég!
Biztos, hogy a környezeted (suliban, munkahelyen, család, barát/barátnő) örül neki, hogy egész nap a szájszagodat kell szagolnia?
Persze az lenne ajó, ha midnen étkezés után fogat mosnál, de ez napközben elég nehéz lenne.
Legalább reggel és este ne hagyd ki!
Még ha te nem is érzed a sajátodat, de borzasztó visszataszító a szájszag.
Sziasztok! Itt mindenki azt írja naponta 3x igen úgy kellene én nem hiszem el hogy TI naponta 3x megmossátok a fogatokat!
Amúgy pedig a kérdésre a válasz szerintem egy 5-6 perc bőven elég...
Figyu! Legalább kétszer kell naponta fogat mosni. KÉTSZER!!! Plusz nem ártana fogselymezni. Az egyik hozzászólnak üzenem, hogy miért mosson fogat reggel ha tiszta a szája: Hááát a reggeli nem "piszkolja" a fogakat?? :) Én legalábbis nem hagynám ki a reggelit semmi pénzért.
Szájszag: állítólag tök normális jelenség, mert éjjel azok a bacik szporodnak el a szájban, amelyek oxigén nélkül is tudnak létezni. Ezek árasztják a kellemetlen szagot állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!