Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ciszta van a számban. Kell...

Ciszta van a számban. Kell félnem?

Figyelt kérdés
Igazából nem is a fogamban, hanem a szájüregemben. Volt már valakinek ilyen műtétje? Félek! Mondjatok vmi bíztatót!!!
2009. júl. 30. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A páromnak volt hasonló. Kb. 10 éve volt egy autóbalesete, kitört elől 1 foga. Azt utána rosszul csinálták meg neki és most 1-2 éve ciszta nőtt a foga alá. Úgy tudom érzéstelenítésben vették ki neki, aztán kapott rá platina implantátumot. Már nem fáj neki, teljesen meggyógyult. Tudom nem pont erre voltál kíváncsi, de azért leírtam hátha segít.
2009. aug. 1. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a választ! Nekem igazából a fogamnak nincs baja, valahogyan mégis megjelent ez a ciszta.
2009. aug. 1. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azért a helyedben elmennék egy orvoshoz (gasztroenterológus, szájsebész), mert a ciszta jelenthet valamilyen fertőzést is.
2009. aug. 2. 00:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, tudom, hogy műtét lesz, csak néhány véleményre voltam kíváncsi, ha vki esetleg volt már ilyen helyzetben, vagy netán a műtéten is túl van.
2009. aug. 4. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt.... és én tudod micsináltam? Nyomkottam amig teljesen kinem ürül félév és nincs semmi a fogam allat. csak amiko kinyomod(odanyomod a fogadhoz) és kijön bellölle a genny kicsit érdekes íze lessz de ezt egyedül is meglehetett volna oldani:D:D
2009. okt. 6. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!