Az normális ha fáj a fogam?
Figyelt kérdés
Rendes fogszabályzóm van, nem az a kivehetős esti bigyó és az van hogy nekem fáj a fogam tőle meg minden. nem tudok harapni mert mint mondtam fáj a fogam. Ez csak nekem van így vagy más is szenved?2012. szept. 14. 18:20
1/4 anonim 

válasza:

Nekem nem volt fogszabályzóm, de ismerősömnek igen. Ő is nehezen evett, inkább csak pépesebbet. A fájdalom meg attól lehet, hogy nyomja a fogaidat a helyes irányba.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem sem volt, de sok volt oszt. társamnak igen és ők is panaszkodtak a fájdalomra.
3/4 anonim 

válasza:

Normális, mert a fogszabályozó ugye húZza a fogakat. Nekem mindig akkor fájt pár napig, amikor húztak rajta. Olyankor kb. enni sem tudtam. Aztán pár nap alatt mindig elmúlt a fájdalom teljesen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!! :D
2012. szept. 15. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!