Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki segítene? Eléggé be...

Valaki segítene? Eléggé be vagyok rezelve.

Figyelt kérdés

Szóval fogaimról annyit hogy rettentően fáj hidegre,édességre,fogmosáskor, a felső 2 bölcsességfogam törik le folyamatosan. De ami nagyon berezeltetett az a tegnapi látvány.. Lüktetett a fogsorom mondom megnézem mi van vele,és belülről a felső fogaimnál az ínynél valami barna csík van. De az összes felső fogamon,mi a franc ez?? Eléggé félek. Ma kérek időpontot fogorvostól,mit fognak ezek alapján csinálni a fogaimmal ?:S:S Csak hadd készüljek fel lelkileg azért..

Másik:

Most már tényleg rántsuk le a leplet! Tényleg olyan rémesek a körzeti fogorvosok? Nincs pénzem magánra,és ezért elmegyek körzetihez,Nőhöz vagy férfihoz menjek? És tényleg bunkók meg barbárok? Pánikbeteg vagyok,valószínű rohamom is lesz kezelés előtt,én nem akarom hogy még ő is rátegyen pár lapáttal vagy valami.

3. kérdésem az injekcióó..Rettentően félek a tűtől,ez már valami fóbia.. Azt nem lehet kérni hogy előtte fújjuk be lidocain spray-vel és utána adja be az érzéstelenítőt?

4. És utolsó kérdésem: be lehet venni egy negyed nyugtatót kezelés előtt? Ha nem,akkor gyógynövényeset se?

Köszi aki elolvassa és segít,ezer hála !

2012. szept. 14. 12:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

A körzeti fogorvosok között is van bunkó/nem bunkó, rendesen dolgozó/nem rendesen dolgozó.

Tök mindegy, hogy nő vagy, férfi. Viszont olyanhoz ne menj, akinek magánrendelése is van, sokan arra mennek rá, hogy menj a magánjába, SZTK-ban meg alig kezel.

A tűtől meg nem kell félni, csukd be a szemed, gondolj valami szépre, kíbirható.

Nyugtatóról meg kérdezd meg a dokit.

2012. szept. 14. 12:11
 2/18 anonim ***** válasza:

A szúrás nem fáj egyáltalán, most jöttem épp haza a fogorvostól és tényleg nem fáj egyáltalán, én még csak szúró érzést sem tapasztaltam.Olyan volt, minta egy tompa végű tárgyat, mondjuk egy ceruzának a végét nyomták volna oda.Utána kiültem a váróba, 10 perc után visszahívtak, akkor már le volt zsibbadva a fél arcom.

Szerintem egy negyed nyugtatót azért bevehetsz nyugodatn szerintem.

2012. szept. 14. 12:15
 3/18 A kérdező kommentje:

huh hát úgynéz ki ma már nem megyek ahogy nézem ma csak 1-ig vannak fogorvosok..

annyira rosszul vagyok,hogy egész reggel gyomorgörcsöm van és megy a hasam,kikészít:D

Abba a 10 percbe míg kiküld faszán rámjön a roham,tökre le fogják szarni hogy félek-e vagy sem előre látom.

Biztos kifogok egy bunkót,soha nem érzéstelenítettek nekem még csak lidocainnal piercinget:(

Amikor tömték 2 fogam,nekem nem volt érzéstelenítve.

De azt nem tudjátok mit fognak csinálni amúgy a fenti panaszokkal?

2012. szept. 14. 12:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Hátha tudok ajánlani valakit. Az a barna csík mi? Csak a felületén van? Kívül vagy belül? Ezt jobban el tudnád magyarázni?
2012. szept. 14. 13:27
 5/18 A kérdező kommentje:

Győri vagyok.

Az a barna csík nem kívűl van hanem belül,és a felső fogsoromon végig az ínynél. Szóval a fogaimnál.

Cigizek és kávézok de hiába súroltam nem jött le nem hiszem hogy elszíneződés :S

2012. szept. 14. 13:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha a nyelveddel végigsimítod az milyen érzés?
2012. szept. 14. 13:39
 7/18 A kérdező kommentje:

semmilyen:D

normális mint a többi fogam,nincs se kemény se puha érzés.

2012. szept. 14. 13:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Hmm, az fura, mondjuk inkább arra lettem volna kíváncsi hogy sima vagy érdes.
2012. szept. 14. 14:10
 9/18 A kérdező kommentje:
sima :) Szóval nem érzek különbséget csak barna:S
2012. szept. 14. 14:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Fényképezd már le nekem légyszíves.
2012. szept. 14. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!