Valaki segítene? Eléggé be vagyok rezelve.
Szóval fogaimról annyit hogy rettentően fáj hidegre,édességre,fogmosáskor, a felső 2 bölcsességfogam törik le folyamatosan. De ami nagyon berezeltetett az a tegnapi látvány.. Lüktetett a fogsorom mondom megnézem mi van vele,és belülről a felső fogaimnál az ínynél valami barna csík van. De az összes felső fogamon,mi a franc ez?? Eléggé félek. Ma kérek időpontot fogorvostól,mit fognak ezek alapján csinálni a fogaimmal ?:S:S Csak hadd készüljek fel lelkileg azért..
Másik:
Most már tényleg rántsuk le a leplet! Tényleg olyan rémesek a körzeti fogorvosok? Nincs pénzem magánra,és ezért elmegyek körzetihez,Nőhöz vagy férfihoz menjek? És tényleg bunkók meg barbárok? Pánikbeteg vagyok,valószínű rohamom is lesz kezelés előtt,én nem akarom hogy még ő is rátegyen pár lapáttal vagy valami.
3. kérdésem az injekcióó..Rettentően félek a tűtől,ez már valami fóbia.. Azt nem lehet kérni hogy előtte fújjuk be lidocain spray-vel és utána adja be az érzéstelenítőt?
4. És utolsó kérdésem: be lehet venni egy negyed nyugtatót kezelés előtt? Ha nem,akkor gyógynövényeset se?
Köszi aki elolvassa és segít,ezer hála !
A körzeti fogorvosok között is van bunkó/nem bunkó, rendesen dolgozó/nem rendesen dolgozó.
Tök mindegy, hogy nő vagy, férfi. Viszont olyanhoz ne menj, akinek magánrendelése is van, sokan arra mennek rá, hogy menj a magánjába, SZTK-ban meg alig kezel.
A tűtől meg nem kell félni, csukd be a szemed, gondolj valami szépre, kíbirható.
Nyugtatóról meg kérdezd meg a dokit.
A szúrás nem fáj egyáltalán, most jöttem épp haza a fogorvostól és tényleg nem fáj egyáltalán, én még csak szúró érzést sem tapasztaltam.Olyan volt, minta egy tompa végű tárgyat, mondjuk egy ceruzának a végét nyomták volna oda.Utána kiültem a váróba, 10 perc után visszahívtak, akkor már le volt zsibbadva a fél arcom.
Szerintem egy negyed nyugtatót azért bevehetsz nyugodatn szerintem.
huh hát úgynéz ki ma már nem megyek ahogy nézem ma csak 1-ig vannak fogorvosok..
annyira rosszul vagyok,hogy egész reggel gyomorgörcsöm van és megy a hasam,kikészít:D
Abba a 10 percbe míg kiküld faszán rámjön a roham,tökre le fogják szarni hogy félek-e vagy sem előre látom.
Biztos kifogok egy bunkót,soha nem érzéstelenítettek nekem még csak lidocainnal piercinget:(
Amikor tömték 2 fogam,nekem nem volt érzéstelenítve.
De azt nem tudjátok mit fognak csinálni amúgy a fenti panaszokkal?
Győri vagyok.
Az a barna csík nem kívűl van hanem belül,és a felső fogsoromon végig az ínynél. Szóval a fogaimnál.
Cigizek és kávézok de hiába súroltam nem jött le nem hiszem hogy elszíneződés :S
semmilyen:D
normális mint a többi fogam,nincs se kemény se puha érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!