Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogfehérítés vagy polírozás?

Fogfehérítés vagy polírozás?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogfehérítést csináltatni, de 60 000 Ft, alsó-felső fogsor. Viszont az asszisztens ajánlotta, hogy lepolírozza a fogaimat 3000 ft-ért. Szerintetek ér valamit a polírozás? Akinek volt, megérte? Látszott valami különbség? Szebb lett? Fájt?

Fogfehérítés kinek volt? Megéri?

Köszi előre is a normális válaszokat!

2012. szept. 13. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem a fogszabályzó után értelemszerűen polírozták is, szép fehér volt, de hamar befogta pár hét után a szokásos reggeli kávé, tea, stb, pedig rendesen mosom. Mikor az ínybe beleértek fájt, és szebb lett mint előtte (mármint a fogszabi előtt)
2012. szept. 13. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszike, és fehérebb is lett? Mármint mások is látták, hogy szebbek a fogaid színe, mint a fogszabályzó előtt?
2012. szept. 13. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Szebb lesz, viszont gyengébb is. Úgyhogy inkább fehéríts. Ha nagyon muszáj. A polírozástól hamarabb kihullik a fog.. Családban fogorvosi asszisztens van, 2 is, úgyhogy biztos nem írok baromságot. De a petrezselyem fehéríti, de nem egyik napról a másikra. :)
2012. szept. 13. 18:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Előtte milyen színű volt? Az enyémek sajnos sárgák, cigiztem sokat, de június elején leraktam, viszont nem változik, hiába mosom. Szval neked milyen színűből csináltak fehéret?
2012. szept. 13. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
első vagyok- mások is látták, teljesen fehér lett. hát amúgy sem volt aaaannyira sárga, de nekem alapból genetikailag sötétebbek a fogaim az átlagnál. nem tudom jobban leírni :D
2012. szept. 13. 18:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 13. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

A családodban fogászati asszisztens van és te mégis a hidrogén-peroxidos fehérítést ajánlod? Szép, egyébként baromság amit írtál a polírozásról. Egy gumival/kefével és egy polírpasztával szerinted mi kárt lehet okozni a fogban? Ezt nehogy valaki elhiggye, butaság!

A kérdésre válaszolva:

Nyilván hó fehér fogaid nem lesznek tőle, de az senkinek nincsen, csak akinek szét van fehérítve a foga, de az ugye nem természetes. Viszont leszedi az elszíneződést, azért látszik, hogy másabb mint előtte volt, egyébként fogkő leszedés után jobb helyeken mindig polírozzák a fogat. Ez nem fáj. Egy mini kis gumigömb, vagy egy kis kör alakú kefe(mint a fogkefe) utóbbi inkább csikiz mintsem fájna, és egy fogkrém szerű paszta, ez a polírozás.

Nekem volt fehérítve a fogam, rendelői fogfehérítéssel. Nagyon szép fehér lett a fogam, de egy év után azért vissza színeződött 1 árnyalatot. Amennyi kárt tud ez tenni a fogba, azt mondom nem éri meg.

2012. szept. 13. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó, hát nem kell rám hallgatni, nekem aztán édes mindegy, hogy ki mit csinál a fogával...én csak válaszoltam...biztos a 2 rokonom csak foghúzást látott életében, semmi mást...
2012. szept. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!