Szódabikarbónás fogfehérítés?
Nekem nem kell válaszolnod, mert nem kérdeztem semmit! :)
hidrogén-peroxidot tartalmaz a fogászatban használt anyag, mind! karbamid-peroxid szövetekkel való érintkezés közben gyorsan lebomlik, a folyamat következtében pedig hidrogén-peroxid és urea keletkezik, így az oxidálószer ugyan úgy hidrogén-peroxid!
Akkor használd a szódabikarbónát:)
Tegyél hozzá sütőport is meg lisztet és tedd be a fejed a sütőbe, okos gyerek!
Egy jó tanács volt, de látod ez a baj a magyarokkal, hogy így állnak mindenhez.
Ezért tart itt ez az ország.
Kívánok neked fehér fogakat!
Egy kicsit olvass utána kérlek mielőtt hülyeségeket beszélsz, bizonyos eljárásokról.
A rendelői fogfehérítést legalább 20 éve végzik, az otthoni fogfehérítéseket pedig már több mint 10 éve használják. Csak az USA-ban több millió ember használja nap, mint nap. Ha a módszer káros lenne, arról már tudnánk. Sokan azt hiszik, hogy fogfehérítéskor a fogzománc felszínéből marnak le egy vékony részt. EZ NEM IGAZ! A fogfehérítés során a peroxid alapú fehérítő anyag kioldja a fogzománcból a szennyeződéseket, de annak vastagságát nem befolyásolja.
Ez az egyetlen hatásos, igazolt módja a tartós fogfehérítésnek.
Te okostojás!
Hát te nem olvastál utána az biztos! A használt anyagot írtam le, ami fedi a valóságot! Akkor miről beszélsz?
Kérdezd meg egy olyan fogorvos véleményét erről, akinek nem érdeke a fogfehérítés!
"A fogfehérítés során a peroxid alapú fehérítő anyag kioldja a fogzománcból a szennyeződéseket"
Nem oldja hanem oxidálja fehéríti, mint a hajat a hiperolos szőkítés. (azt gondolom nem kell mondani, hogy azt használják ott is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!