Mennyit költöttél életed során a fogaidra?
Figyelt kérdés
A fogkrémet, fogkefét ne számoljuk, csak amit kiadtál fogorvosi rendelőben. +életkort is ha lehet.2012. szept. 12. 08:11
1/6 gelazso válasza:
45 éves vagyok szuperek a fogaim .Németországban csináltatam meg mindet.Sajnos volt mit.
ùgysem hiszed el mennyibe került,de a magyar árak4-5 szöröse volt.
Vegyük hozzá az utazás és szállás költségeket is?
Most viszont szívesen mosolygok a hibátlan természetesen fehér fogaimmal :-))
2/6 A kérdező kommentje:
De miért ott csináltattad meg? Ennyire rosszak a magyar fogorvosok? Én eddig kb. 300ezret költöttem összesen, 42 vagyok, de most jön még a java, a közeljövőben kb. még egy új kocs ára a számba fog menni. Csak nem tudom, ez normális-e, mert úgy érzem, ezt a pénzt inkább a gyerekeimnek kéne adni, a fogaimat meg hagyni a francba.
2012. szept. 12. 09:19
3/6 anonim válasza:
Én kb 200e-et. Gondolkodtam a szabályoztatáson, de annyira drága (főleg, ha "láthatatlan" fogszabályzót szeretnél), hogy azt nem vállaltam be. Szerintem egy millával megtoldaná a számlát :)
4/6 anonim válasza:
10 ezret, szerencsére nem rosszak a fogaim. Egyébként én sem értem az első válaszoló miért kint csináltatta, nem véletlen, hogy külföldről hozzánk járnak. :) Fele annyi pénzért itt is minőségi ellátást kaptál volna magánrendelésen.
5/6 anonim válasza:
6-700E,de van benne egy magánrendelős fogszabályzás és két implantátumos fogpótlás meg persze konzerváló kezelések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!