Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen fogkrém vállt be...

Milyen fogkrém vállt be nektek fogsárgasággal szemben?

Figyelt kérdés
Én már sok mindent kipróbáltam, de nem igazán hatásosak. Egyáltalán nem vészes, mert csak egy kicsit sárgásak, csak fehéreket szeretnék.

2012. szept. 9. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmex. 13 éve használom, sokszor megdicsérik a fogaim.
2012. szept. 9. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. szept. 9. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért mert 13 éve azt használod:)

Egyik fogkrémtől sem lesz fehérebb a fogad, arra jók, hogy nem sárgulnak tovább. Használj Listerine-t a white ot, az is elég jó megelőzésre. Illetve egy fogpolírozás is csodákat tud néha művelni.

2012. szept. 10. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
3.) Nem csak azért! Sajnos volt idő, mikor nem engedhettem meg magamnak, helyette vettem amodentet és 2 hét alatt besárgultak a fogaim. Nem is használtam el a tubust, hanem kitettem az utcai kuka tetejére. Nem sokkal később jött arra egy kukázó pasas és eltette, láthatóan örült neki :)
2012. szept. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!