Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogkrém tényleg méreg?

A fogkrém tényleg méreg?

Figyelt kérdés

Egy dokumentumfilmben volt, hogy a fogkrém, pontosabban a fluorid ( amivel reklámozzák is ) halálos méreg és ez a patkányméreg hatóanyaga is. Az aluminiumgyártás mellékterméke, természetben nem bomlik le és igazából a fogzománc rugalmasságát veszi el és SÁRGÍTJA a fogakat!!!

Ez igaz?

2012. szept. 8. 20:18
 1/5 anonim válasza:
100%
nem
2012. szept. 8. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a fluorid tényleg mérgező. De csak ha benyelsz sokszor nagyobb adagokat. :D Ezért van az, hogy a gyerekfogkrémekben nincs fluorid, mert a kicsik nyelhetnek belőle.

Arról viszont életemben nem hallottam hogy sárgítaná a fogakat, és roncsolná a fogzománcot. Erről valaki bővebb infót?

2012. szept. 8. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja még valami: lehet kapni felnőtteknek készült fogkrémet, ami fluorid mentes.

AZONBAN nagyon drágán, hogy az átlagember ne vehesse meg!!

1200 Ft körül van egy tubus (ezt már nem akartam elhinni, de bementem az intersparba és ott láttam ilyet és tényleg ilyen drága volt a nem mérgezett fogkrém))).

A videó egyébként meg is magyarázta, hogy miért teszik bele a fogkrémbe (NA ÉS AMERIKÁBA A CSAPVÍZBE IS!!! Na meg itthon a Theodora ásványvízre is rá van írva, hogy hozzáadott fluoridot tartalmaz!!!).

A válasz pedig állítólag: népírtás.

MErt van egy bizonyos háttérhatalom, akik csak fél milliárd lakost szeretnének a világba.

Itt egy videó a háttérhatalomról:

http://www.youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE

2012. szept. 8. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
a népirtás nem csak állítólagos:\
2012. szept. 9. 01:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Jajj Istenem, hogy mentünk bele a fogkrémtől egy ilyen hülyeségbe? A fluorid azért van benne a fogkrémben, mert építi a fogat. És már a kezdet kezdetén is bele rakták, nem csak manapság. Egyébként vagy egy tucat tubus fogkrémet kellene felzabálni egyszerre ahhoz, hogy mérgezzen.
2013. jan. 5. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!