Tudnátok válaszolni fogszabályzós kérdésekkel kapcsolatban?
így van egyetértek elsővel, a spenót tényleg egy speciális eset egyébként majd rágózni is tudsz vele én rágoztam vele és sosem lett semmi baja és 3 évig hordtam
amikor levették az állandót kaptam éjszakait na az vicces volt az ugye berakhatós és a felsőrésze ilyen szájpadlásos mint egy protkó azzal tényleg pösze lesz az ember dehát este kinek beszélsz?! ezt csak azért említem meg mert imádtam azzal beszélni mindnekinek az első 3 napban kb. :)
amúgy kifogod tapasztalni, de emlékszem énis nagyon tartottam, hogy jaj mindenhova hordhatom magammal a fogkefét meg minden DE nem szükséges szóval nyugi és szép fogakat kívánok!
Az elején kellemetlen, én mosolyogni sem mertem. De másfél év után sírtam, hogy ne vegyék le:D teljesen hozzám nőtt. Egyébként drogériákban (pl. dm) lehet venni egy pici fogkefét, vékony, úgy néz ki a vége mint egy fogkefe, sörtés, és azzal könnyen kilehet piszkálni.
Amúgy felrakták már? hogy bírod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!