Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tudnátok válaszolni fogszabály...

Tudnátok válaszolni fogszabályzós kérdésekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Jövő héten rakják fel,kicsit félek. Először is nem fogok köpködni? Nem leszek pösze? ha suliban akármit eszek,ami nem pépes,akkor beleragad? ha iszok rá vizet,kijön?hogy oldjam meg,hogy tisztítsam anélkül,hogy a számban turkálnék vagy fogat mennék mosni? Állandó fém fogim lesz. : ) köszönöm előre is.

2012. szept. 7. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
nem fogsz köpködni, nem leszel pösze, és ha néha rá is ragad valami, a nyelveddel lepiszkálod. Nem lesz semmi durva :) bár a spenót eléggé rá tud ragadni. azt ne egyél nyilvánosan :D
2012. szept. 7. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:

így van egyetértek elsővel, a spenót tényleg egy speciális eset egyébként majd rágózni is tudsz vele én rágoztam vele és sosem lett semmi baja és 3 évig hordtam

amikor levették az állandót kaptam éjszakait na az vicces volt az ugye berakhatós és a felsőrésze ilyen szájpadlásos mint egy protkó azzal tényleg pösze lesz az ember dehát este kinek beszélsz?! ezt csak azért említem meg mert imádtam azzal beszélni mindnekinek az első 3 napban kb. :)

amúgy kifogod tapasztalni, de emlékszem énis nagyon tartottam, hogy jaj mindenhova hordhatom magammal a fogkefét meg minden DE nem szükséges szóval nyugi és szép fogakat kívánok!

2012. szept. 7. 23:43
 3/6 ღCsajsziiღ válasza:
Énis állandót kaptam alsót felsőt egyszerre feltették és még szájpadlásívem is volt..én az első 3-4 nap nagyon pösze voltam és anyám szerint olyan volt mintha folyamatosan szívtam volna a nyálam beszéd közben pedig nem..:DD de amugy ki lehet bírni és ha valami pépeset eszel és utána iszol vmit ki fog jönni:)
2012. szept. 8. 08:40
 4/6 anonim válasza:
Nekemis jovoheten rakjak fel enis felek!
2012. szept. 8. 10:23
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. szept. 8. 14:41
 6/6 anonim válasza:

Az elején kellemetlen, én mosolyogni sem mertem. De másfél év után sírtam, hogy ne vegyék le:D teljesen hozzám nőtt. Egyébként drogériákban (pl. dm) lehet venni egy pici fogkefét, vékony, úgy néz ki a vége mint egy fogkefe, sörtés, és azzal könnyen kilehet piszkálni.

Amúgy felrakták már? hogy bírod?:)

2012. szept. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!