Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lehet enni fogszabival?

Mit lehet enni fogszabival?

Figyelt kérdés
Elegem van....ma rakták fel a fogszabim 9 órakkor, NEM BÍROK ENNI! Próbáltam de nem igen megy....légyszíves írjátok le, hogy mikor fog elmúlni ez a fájdalom a fogszabival... és hogy mit ehetek vele? A válaszokat előre is köszi! ://
2012. szept. 7. 21:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy ez a fogszabi kicsit más, szóval nekem titán fogszabim van, amire jobban kell vigyázni, mert elvileg könnyebben lejöhet :/
2012. szept. 7. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
nyugi:D az első hét olyan lesz,hogy fájni fog, ha harapsz meg főleg. egyél joghurtokat,tejbegrízt,vagy főzelékeket. ez ilyen,de szerintem még senki se halt bele. aztán kezd elmúlni,majd már enni is tudsz. végül annyira megszokod mintha ott se lenne:D
2012. szept. 7. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem egy hétig tartott, legalább, mire elviselhető szintre csökkent a fájdalom, de folyamatosan fájt igazából, és még most is, ha az éjszakait beteszem, pedig lejár lassan a két év, amíg hordani kell...

mindig, mikor állítottak rajta, vagy új kütyüt kaptam, egy hét, mire enni tudtam.

2012. szept. 8. 00:50
 4/4 anonim ***** válasza:
ja persze,ha húznak rajta,egy hétig megint fájni fog kb. ez velem is így van,de élek és virulok:)
2012. szept. 8. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!