Létezik hogy fáj egy idegölt, gyökér kezelt fog? Ha igen, mitől?
Szia!
Ma olvastam a kérdésed. Érdekelne, hogy azóta hogy alakult a fogaddal a helyzet?
Sajnos a sztorinak még nincs vége...
Közben leszedte a fogkövet és vártunk, hogy az állítólagos ínygyulladás elmúljon. Betömte a mellette levő fogat.
A fogkőleszedés baromira fájt, az ínyem vérzett, olyan két nap alatt elmúlt, addig úgy éreztem, minden fáj. Viszont amikor rendbe jött az íny, sajnos a fogfájás maradt. És egyértelműen az a fog fáj, vagy a környéke, nyomásra a mellette levők nem igazán, vagy csak kicsit fájnak, a gyökér tömött fog meg nagyon.
Már beszéltem az orvossal telefonon, azt mondta, menjek vissza, mindenképpen megoldjuk ezt a dolgot (hát remélem), de nagyon el vagyok szomorodva, tegnap pl. akkor is fájt, ha semmit nem csináltam (nem ettem, nem mostam fogat stb.)
És sajnos a nagyobb gyerekem épp megbetegedett, nem mehet óvodába, így a keddi időpontot is át kell tetetnem későbbre.
És még mindig ott van a két lyukas fogam, amikre tényleg nem tudom hogy lesz pénzünk, pedig most már a leheletem is rossz, rögtön fogmosás után is, meg szájvíz után is pár perccel, nem is csoda, hiszen az egyik lyuk legalább fél éve ott van már... :o/
Hát így állunk.
Lehet én a helyedben kihúzatnám, vagy másik fogorvost keresnék. Persze én is úgy vagyok vele, hogy amíg lehet, addig maradjon meg a fog. Én is most voltam egy gyökérkezelésen.
Viszont az se megoldás, hogy csak szenvedsz azzal az egy foggal, amivel állítólag minden rendben van.
Köszönöm kérdésed. Szép lassan, idővel elveszítette az érzékenységét az a fog.
Sajnos nekem fognyaki érzékenységem is van, meg a zománcom rossz minőségű. Most is van minimum egy lyukas fogam, de lehet hogy kettő is. A doki nem kecsegtet, azt mondja, mindnek ez lesz a sorsa, mert a zománcom ilyen xar. Egyetlen dolog amit tehetek, hogy gyakran mosok fogat és nem használok fogfehérítő fogkrémet (azok még jobban támadják a zománcot), ezzel tudom késleltetni a romlást... :(
Hát ez van.
Úh sajnálom:((Nekem is több gyökérkezelt fogam van:((
Nekem a doki azt mondta,hogy a fogkőtől van mármint a lyukas fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!