Sweet clementine kérdése:
Fogászati röntgenhez szó szerint minden ékszert le kell venni?
Figyelt kérdés
Tizenkettő fülkarikám és egy orrkarikám van, ezek egy része nagyon nehezen, másik része szinte sehogy sem eltávloítható.2012. szept. 5. 13:19
2/6 anonim válasza:
Igen ki kell venni mind,nalam igy volt,anyukamnak a protezist is ki kellett vegye,amiben kis fem van.
3/6 anonim válasza:
Volt panorama es normalis röntgenem is,mindkettönel kivetettek,de hallottam masnak a normalisnal ahogy 1 fogat röntgeneztek nem kellett.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem kellet levennem semmit. Tüdőszűrésnél is csak meg kellett fogni a számmal a nyakláncaimat.
5/6 anonim válasza:
Panorámánál le kell, kis felvételnél attól függ, hogy melyik fogadat röntgenezik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, időközben rákérdeztem a röntgennél is, sajnos azoknak volt igaza, aki azt mondta, hogy mindent le kell venni. :(
2012. szept. 6. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!