Ért itt valaki a fogászati röntgenhez?
Ma voltam és kedden viszem el,a fogorvoshoz..
Olyan problémám volt, hogy máshogy tudom csak összecsukni a szám egy ideje, és mellé jött , hogy a jobb hátsó rágófogaim elkezdtek fájni,az egyik tömött. De nincs rajtuk semmi lyuk..Ezért mondta a fogorvosom, hogy röntgeneztessük meg hátha okosabbak leszünk. Mivel kívül az ínyen semmin nincs semmilyen gyulladás.
El is mentem ma kezembe nyomták a röntgent amin azt látom, hogy a jobb oldalon az utolsó fogam full vízszintesen van nőve az íny alatt? Ez lehetséges? Hogy a bölcsesség fogam íny alatt ferdén nőtt ki?
Olyan laikusok kérem ne írjanak mint én ,hanem aki tényleg érti ezeket a röntgen képeket. Ha valaki tudna segíteni akkor bescannelem a képet és feltöltöm kommentbe majd belinkelem ha lesz jelentkező.
Köszönöm előre.. nem akarok keddig pánikolni..
Szia! Ugyan nem vagyok orvos (még), de megmutathatnád a képet, jópár röntgent láttam már.
A másik: igen, lehetséges, hogy a többire "merőlegesen" nőjön a bölcsességfogad, sajnos nálunk a családban 5 embernek úgy nőtt, szájsebész véste ki a csontból :S
Így látatlanban nem lehet megállapítani, hogy mit jelent:)
Ha gondolod, akkor megnézném a képet. Persze a végső szót a saját fogorvosod fogja kimondani:)
Sajnos rengeteg embernek van ilyen, hogy a bölcsességfoga ferdén, vagy vizszintesen nő, ha beírod a keresőbe, találsz róla sok topikot, vagy orvosi választ.
Az orvosi vélemények is megoszlanak, van aki azt mondja, hogy hagyni kell addig, ameddig nincs gond vele, de általában ki szokták műteni.
Szép, pár óra és feltudom tölteni a képet akkor kérlek nézettek vissza és mondjátok, meg hogy jól értelmezem-e..
Altatnak ilyenkor? Mondjátok, hogy igen.. :(
itt van lenti a kérdéses.. meg hát a másik oldalon se tudom mi az a paca.. az lesz a másik bölcsesség csak még nincs gyökere? vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!