Kihuzták a legelső fogam. Kaptam ideiglenes fogat. Később fogok implantátumot. Az ideiglenesen látszódik hogy mű. Az implantátumon is észrevehető lesz?
hát ha sokat fizetsz akkor biztos szép lesz.
amúgy vigyázz majd arra, hogyha a többi fogad, majd használódik, ha esetleg kávézol, vagy cigizel is, akkor idővel azok sárgábbak lesznek, az implantátumod meg megmarad olyan fehérnek :)
Jesszus... és hány éves vagy? Ki se húzhatta volna szerintem a beleegyezésed nélkül. Az én dokim legalábbis mindenre megvárja, hogy rábólintsak.
Egyébként általában kb. 3 hónap után ültetik be az implantátumot(ekkorra tölti ki az üreget annyira a csont, hogy be lehessen ültetni), majd utána még várnak megint kb. 3 hónapot a csontosodással, szóval durván 6 hónap.
És a szüleiddel nem beszélte meg, hogy kihúzza? :-o
Egyébként sajnálom... és ha tényleg repedt volt a gyökér, tényleg nem lett volna túl sok esélye a fogadnak, de azért ott van a hátha.
De végül is ezen már kár agyalni, nyugi, szép lesz az új fogad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!