Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen gyorsan bújik elő egy...

Milyen gyorsan bújik elő egy bölcsességfog?

Figyelt kérdés

Az normális, hogy augusztus végén még semmi nem látszódott és nem éreztem, a múlt hétvégén meg már előbújt 2 bölcsességfogam is?

A jobb fölső teljesen kint van, és ráadásul kifele nőtt, ezért karistolja a szám belső részét, nagyon fáj. Ezt szombat óta érzem, eddig semmi nem volt ott!

A másik az a bal alsó, aminek csak egy sarka van kint, de azt sem láttam az utóbbi hetekben. (mondjuk az még nem bújt elő teljesen) Az szabályosnak tűnik, eddig.

Engem leginkább a jobb fölső, kifelé növő izgat. Fájdalmat okoz és idegesít.

Nagyon meglepett, hogy ilyen hamar előjöttek. Nagyon érdekes, de lehet, hogy mindenkinél ilyen gyorsak?

Egyébként egyik sem fáj, csak a jobb felső már kisebesítette a számat belül. Ki lehet azt húzatni?

17 éves vagyok.

2012. szept. 4. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Változó, hogy kinek mennyi idő alatt bújik ki a bölcsességfoga. Szerencsés vagy, hogy a Tiéd hamar. Én az egyikkel megszenvedtem. Ha valamelyik rosszul nőtt és problémát okoz, a fogászaton eltávolítják.
2012. szept. 5. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!