Jayme kérdése:
Bölcsességfog tömés fájni fog?
Figyelt kérdés
Van a jobb alsó bölcsesség fogam, amiről kívülről a zománc lepattant, 3 hete voltam fogorvosnál (utolsó szabi előtti napján), azt mondta hogy majd 3 hét múlva, mert lehetséges hogy gyógyszeres tömés kell, de lehet hogy elsőre be tudja majd tömni, a fogletörés súlyosságától függ. Amire még választ szeretnék kapni az az hogy ha az íny szinéig lepattant az a darab, azt is meg tudja oldani fogtöméssel?2012. aug. 22. 21:08
1/3 anonim válasza:
Nekem még egész friss élményem van a bölcsifog tömésről. Szerencsére nem volt semmi letöredezés,csak barázdaszuvasak voltak,a doki tanácsára mindkét alsót betömettem,mielőtt gondot okoztak volna.A kezelés nem volt fájdalmas,csak jó nagyra kellett nyitni a számat.Csak az volt kellemetlen,hogy az első fúráskor belement egy kis fogpor a torkomba és jeleznem kellett ,hogy kiöblíthessem.A másodiknál semmi extra,nem volt gázabb,mint egy hetes fog kezelése.
2/3 anonim válasza:
Azt csak a doki tudja megmondani hogy menthető e a fog.De ha tömi az csak annyival kellemetlenebb a többi töméstől hogy nagyra kell nyitni a szád amennyire csak bírod és az ajkaid majd húzza szét hogy hozzáférjen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat, ma voltam fogorvosnál, és mivel csak a zománcból nyaki résztől felfelé volt letörve, lepucolta a "szennyezett" részt, meg picit íny alatt is (ezt furás közbe eltalálta, s icurka-picurkát vérzett, de fertőtlenitette, 2percmulva semmi nyoma), majd semmi mélyre való fúrás nélkül oldalsó részt bepótolta, így most tökéletes lett :) Kellemessen csalódtam. Viszont az érzéstelenítő még 3 óra mulva is zsibbaszt olyan szinten, hogy a torkom, álkapcsom fent lent, meg fülem is zsibbad még :) De az majd elmúlik.
2012. aug. 23. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!