Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen zöldséget vagy gyümölcs...

Milyen zöldséget vagy gyümölcsöt egyek, hogy elég vitamin jusson a fogaimnak?

Figyelt kérdés
Az összes fogam fáj.Nem lyukasak vagy ilyesmi.Egyszerűen fáj ha ráharapok.Lehet,hogy a fogíny van begyulladva,de én szerintem a fogakkal van valami gáz,mert érzem,hogy azok fájnak.
2012. szept. 2. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Előbb tán el kéne menni a fogorvoshoz.
2012. szept. 2. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Tervezem,de ő úgy is csak a drága gyógyszereket írja fel mindenkinek.Gyógyszereket meg nem szeretem szedni,mert mind mesterséges sz@r.És ha elkezdek szedni csak egy gyógyszert is akkor pár év múlva már vagy 20 gyógyszert kell beszedni naponta.(nem egy ismerősöm járt így).Inkább maradnék a természetes gyógymódoknál.
2012. szept. 3. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:
és mégis, mire szednéd a természetes cuccokat, amig löveted nincs, hogy mi a gond?
2012. szept. 3. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Összes fogad fáj akkor az valószínű ínybetegség,vagy rossz irányba nő pár fogad és az nyomja félre a többit.Esetleg a harapásod nem megfelelő.Bár a fogorvos ritkán ír fel bogyókat,általában gyulladásra kapsz valamit.Ha mégis valamilyen vitamin,ásványi anyag bogyót kapnál akkor utánanézel mit tartalmaz és helyettesíted étellel vagy egy hozzáértő gyógynövényboltban helyettesítheted természetes növénykivonatokkal,teákkal stb. De egy fogorvos tudná megmondani mi a probléma és akkor utánanézhetnél célzottan alternatív kezeléseknek.
2012. szept. 3. 10:41
 5/5 anonim válasza:

Édesanyám hasonló problémájára Coenzim Q10 étrendkiegészítőt szedett.Nem drága,és valóban természetes alapanyagokból áll.

Neki bevált.

2012. szept. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!