Miért raknak cukrot meg édesítöszereket a fogrémekbe? A Fluorid mellé miért nem tesznek bele xilitet is? Miért van minden fogrémnek mentolos íze vagy mentol mellékíze?
Nem mindegyik fogkrém mentolos. Én nem használok mentolosat, mert utálom.
Azt meg honnan szedted, hogy cukrot tesznek bele?
Tényleg, ezt honnan veszed, hogy cukrot tesznek bele? Elvileg pont a fogszuvasodás megelőzése miatt (is) mosunk fogat, nem hinném, hogy ehhez hozzásegítene a cukor. :)
És tényleg nem minden fogkrémben van mentol, vannak direkt montolmentesek, de a legtöbbe gondolom azért tesznek, mert a mentolnak frissítő hatása van.
Sacharoz vagy egyéb cukorféle van benne amugy pedig enyhén édes, és ragad.
Az egy dolog hogy nincs ráírva az összetételre vagy csak nem mindegyiknél..
Pl: Signal fogkrém is tök édeskés mellékízü..
Ahogy mondani szokták: kevered a Gizikét a gőzekével.
Nem cukor-sacharoz, hanem édesítőszer-saccharin van sok fogkrémben.
Nem "mind egy", Egyik cukor, a másik nem cukor. Nem mindkettő gyilkolja a fogakat.
Arra nem válaszoltál, hogy honnan vetted, hogy a fogkrém cukrot tartalmaz?
Ott irom hogy édes ls ragad!!
Ergo valamilyen cukorfélére gondoltam!!
Mi nem világos??
Az nem volt világos, hogy nem hittem, hogy valaki ennyire el van tévedve a világban. Nem minden édes anyag cukor! Nem minden ragacsos dolog cukor!
Pl. az aszpartam is édes, de NEM CUKOR!
Szóval onnan szedted, hogy saját kis fajecskédből kipattant ez a hülyeség. Gratulálok! Ijesztő, milyen emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!