Az a2-es korona/fogszín az milyen?
Figyelt kérdés
Én kedden megyek színválasztásra,de nagyon kétségek közt vagyok.Valaki azt mondja,hogy az sárgás,de az a1-es természet ellenes.Nemtudom mit válasszak.Az alsók aránylag szépek.Nem hófehérek,de nem is csúnyák.Mégis csak sokáig hordom majd.2012. szept. 1. 20:21
1/2 anonim válasza:
Az 1-es az majdnem teljesen fehér, a 2-es szerintem a leginkább természetes hatású, esztétikus. Ha kávézol,dohányzol, a szám egyre növekvő. Még a 3-as is jó (nekem az van), de szívem szerint 1-est vagy 2-est választanék. Az egyes az tényleg fehér, majdnem művi hatású, de a 2-es szerintem egy jó választás. Egyáltalán nem sárgás, inkább természetes hatású.
2/2 anonim válasza:
A2 nem rossz, az átlag fogszín b3, a2 ezek nem sárgák egyáltalán, ilyen az emberi fogszín, nem a fehérített fogakból kell kiindulni. Egyébként úgyis olyan lesz, ami legjobban passzol az alsókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!