Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabisok! Milyen volt?

Fogszabisok! Milyen volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most éjszakai fogszabim van, de lehetséges hogy lesz állandó.

Nagyon félek a foghúzástól. Mindenesetben kihúznak legalább egyet? Na és a felrakás?:( mennyire volt kellemtelen? Nemvolt közben hányingeretek?

Minden érdekelne, előre is köszönöm!

2012. szept. 1. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem 2-t vagy 4-et húztak ki miatta, nem emlékszem pontosan mert régen volt. De nem hiszem, hogy minden esetben, csak akkor ha kell a hely. Félni meg nem kell tőle csak ha nem adna magától, akkor kérj érzéstelenítő injekciót, az egy kicsit kellemetlen de semmi fájdalom, utána meg már csak "kényelmetlen" hogy ott matat de semmit nem érzel mert le van zsibbadva a szád.

Felhelyezés semmi extra, nem is érzéstelenítik mert nem fáj semmi, csak annyira kellemetlen mint bármikor máskor amikor matat a szádban, de a lenyomatvételnél nem kellemetlenebb. Hányingerem nem volt.

Miután felrakták furcsa lesz 1-2hétig és lehet ki is sebesedik a szád (nekem nem sebesedett de unokatesómnak igen), de hamar megszokod és mikor leveszik az lesz a furcsa, hogy nincs. :)

Nem kell ettől félni. :)

2012. szept. 1. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem már most fogják levenni és nem kell félni tőle :) nekem nem húztak ki egy fogamat se és a felrakás se volt kellemetlen, csak hozzá kellett utána szokni, h ott van a fogaimon egy bigyó :D nekem csak a foglenyomatvételnél volt egy kicsit hányingerem, de azt is ki lehetett bírni :) jajj és nekem kisebesedett mindig a szám belülről, de nem volt annyira vészes :) és a szépségért megéri szenvedni ;) bocsi a hosszú válaszért :)
2012. szept. 1. 23:15
 3/5 anonim válasza:
Nekem egyet sem húztak :) a felrakás nem fáj, lehet, hogy kicsit kellemetlen érzés. Egy hét alatt simán megszokod (felrakás után az evés szinte lehetetlen, mert az fáj :D ) a havi húzás az első kettőnél nem fájt, harmadikra már megéreztem, de kibírható :)
2012. szept. 2. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És a mintavétel ugyanolyan mint az éjszakai fogszabályzóhoz a mintavétel? Ugyan azt, ugyan azzal csinálnak?

2012. szept. 4. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!