Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzásnál szoktak még...

Fogszabályzásnál szoktak még ilyen szájműtétet csinálni?

Figyelt kérdés

Nekem az első két fogam között rés van + ki is állnak a fogaim, még a 90-es években el akart vinni anyám fogszabályzásra, de amikor az sztkban mondták h milyen lesz a fogszabályzás, le is léptem hamar... Ami a 2 felső fog között van az ajak alatt az a kis bőrdarabka vagy hogy mondjam, azt el akarták vágni, na mondom nekem ugyan nem vágnak el semmit, pááá! xD

A mai napig nem értem, h annak mi köze a fogszabályzáshoz. Megnéztem egy csomó fogszabis videót, de sehol nem láttam ilyet, h szájműtéttel is járna, csak felragasszák azokat a kis tappancsokat, ráteszik a drótot és jó napot. Év végén szeretnék fogszabályzót, amint sikerül összespórolnom rá 200ezret, de ha 20 év óta még mindig itt tart a fogorvoslás, tovább halogatom. Szoktak csinálni még olyan szájszétvágós műtétet fogszabályzásnál, vagy az már elavult "technológia"?

2012. aug. 30. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem elavult, az az ajakfék, van, akinek annyira vastag, hogy nem lehetne a rést összehúzni, ha nem vágják át.
2012. aug. 30. 22:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar a rés, sőt még tetszik is, egy csomó ismert embernek is van. :) Madonna, Schwarzenegger, Vanessa Paradis, Seal stb.

Csak az nem tetszik h előreáll a fogam...

2012. aug. 31. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!