Nehéz megszokni a kivehetős fogsort?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy az egyik sor fogam kivehetős lesz,mert sajnos másképp nem megy illetve implantátummal lehetne de az nekem nagyon drága.Érdekelne hogy nehéz megszokni,enni vele,beszélni??2012. aug. 30. 16:30
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen, a műanyag szájpadlásost elégnehezen szokják meg, de a fémlemezest, ha van még fogad amire rá lehet kapcsolni, azt könnyebben.
2/7 anonim válasza:
A fémbetétes valamivel drágább, de sokkal jobb és tartósabb, mint a tiszta műanyag. Barátunk nagyon hamar megszokta, mert mindenütt passzol, nincs vele gondja. A beszédén sem lehet észrevenni, hogy felső műfogsora van.
3/7 anonim válasza:
Második vagyok. Egyetlen foga sincs felül, mégis prímán szuperál a fémbetétes felső műfogsora.
4/7 A kérdező kommentje:
Nahh ezt jó hallani:) Lenne még esélyem hogy ezt kihagyjam mert még lehetne menteni fogat nálam de az én pénztárcámnak nagyon drága az implantátum és úgy még műfogak.Azt hiszem ez lesz a vége a teljes műfogsor.
2012. aug. 30. 16:57
5/7 anonim válasza:
Attól függ, ha felső azt hamarabb meglehet szokni, mert feltapad a szájpadra, van ami fogja, ill. egy idő után alakul hozzá az íny, az alsó már neccesebb, az mindig mozogni fog, ha nincsen legalább 1 fog ami tartsa.
6/7 anonim válasza:
Még egy jó tanács. A barátunkét nem fogorvos, hanem egy-az egyben fogtechnikus csinálta. Ezzel harminc ezerrel kevesebbe került, ugyanis kiiktatta a fogászt, aki rétette volna az ő horribilis hasznát. Holott csak közvetített volna a beteg és a fogtechnikus között több tízezerért.
7/7 anonim válasza:
Fogtechnikus szájban elvileg semmiféleképpen nem dolgozhat, az, hogy csinálják már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!