Milyen érzés amikor kiműtik a bölcsesség fogakat?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj vagy csak kellemetlen?és hogyan történik ez az egész?2012. aug. 30. 13:32
1/4 anonim válasza:
Nekem a szájsebészeten szedték ki az egyik bölcsességfogamat, mert ferdén nőtt és nyomta az előtte lévő fogat. Arra már nem emlékszem, hogy ehettem, ihattam-e előtte, de gondolom, hogy igen, mert nem emlékszem éhségre. Kaptam egy érzéstelenítő injekciót. Felvágták az ínyem és kiszedték a fogat, majd összevarrták a sebet. Inkább csak kellemetlen, nem fájt. Talán ha 10 perc volt az egész.
2/4 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen:)
2012. aug. 30. 13:53
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem fogorvos húzta ki,szuri és már húzta is.(természetes 10 percet vártunk)
Észre sem vettem,nem fájt,a helye is hamar és szépen összeforrt.Nekem nem varrtak.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem:)nekem még ki se nőtt és varrni is kell:/
2012. szept. 2. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!