Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig fog fájni?

Meddig fog fájni?

Figyelt kérdés
Ma 2 órakor próbatömés után rendeset tettek bele.Úgy volt,hogy kihúzzák.Érzéstelenítés nélkül kaptam a tömést.Meddig fog fájni ez még? Hideg-melegre is nagyon érzékeny :SS Van valami módszer,hogy ne fájjon annyira?

2012. aug. 29. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez ilyen erzekeny marad,nekem is van betomve,ne ragj rajta most egy ideig kemenyet,majd kesobb mar nem fog fajni.;)Lehet hogy meg erzekeny lesz a hideg melegre.
2012. aug. 29. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem aznap még eléggé fájt, bevettem 1 db gyógyszert, másnap már csak érzékeny volt.
2012. aug. 29. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Az sem jo hogy ha valam faj,mar azonnal be is kell kapni egy gyogyzert,minel tobbet adagolsz a szervezetnek annal tobbret igenyel.Egy tabletta pl(fejfajasnak)mar nem lesz elegendo.Normalisan a fejfajas is elmulik anelkul hogy gyogyszert szednenk,csak kicsit pihenni kell.
2012. aug. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!