Félig letört rágófoggal mit tudnak csinálni a fogászaton és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
A bölcsesség fogam előtti fogból letört egy darab. A gond az hogy ami megmaradt nagyon éles és a nyelvemet is karcolja. Azt lehet hogy bemegyek a rendelésre, hogy lecsiszolják? Itthon lehet vele valamit kezdeni?2009. júl. 26. 14:52
1/9 anonim válasza:
nekemis ilyen volt, de nekem kb 10 éve, azóta nemmentem vele fogorvoshoz, a használattól saját maga is lecsiszolódott és nem bántotta a nyelvemet. azonban, nemrég iszonyatosan elkezdett fájni, elmentem vele a fogorvoshoz, és kihúzták. mert már annyira rossz állapotban volt.
ha te most elmész, akkor neked kipótolják, és nemlesz vele semmi baj,
2/9 anonim válasza:
Ha szerencséd van, esetleg még be tudják tömni. Ha ennyire nincs szerencséd, csak egy kicsit, akkor koronát tesznek rá (az sztk alapon 37e Ft), ha picit sincs szerencséd, akkor kihúzzák, és akkor vagy 3 fogat kell fizetned ahhoz, hogy pótolni tudják.
3/9 anonim válasza:
nekem nem tettek be oda semmilyen új fogat, eccerűen kihúzták, ingyen és bérmentve.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem új fog, csak le kellene csiszolni, hogy ne legyen egy "penge" a számban. Ezért mennyit kérnének?
2009. júl. 26. 15:24
5/9 anonim válasza:
ha sztk-ba mész, semennyit. azt egy sztk-s fogorvos is megtudja csinálni
6/9 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem új fog, csak le kellene csiszolni, hogy ne legyen egy "penge" a számban. Ezért mennyit kérnének?
2009. júl. 26. 15:25
7/9 anonim válasza:
"Csak úgy" lecsiszolni, biztosan nem fogják. Vagy betömik, vagy kihúzzák, vagy pótolják.
8/9 anonim válasza:
mondom. az sztk-ban ingyen is lecsiszolják.....
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindnkinek a válaszokat! Tegnap megoldódott a probléma. Egy perc alatt lecsiszolta a doktornő ingyen. Bár hozzátette, hogy előbb-utóbb ki kellene húzatni. Az 2500 pénzbe kerülne:(
2009. júl. 29. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!