Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Oxygén Medical fogászaton ki...

Oxygén Medical fogászaton ki járt már? Hogyan dolgozik dr Iványi Zoltán?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 15. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Bár több, mint fél éves a kérdés, azért válaszolok ;]

dr. Iványi Zoltán a legmegbízhatóbb, legkedvesebb, és az egyik legjobb fogorvos, kinél valaha jártam. (és jártam néhánynál!)

Mindig pontos, és szakszerű felvilágosítást ad arról, hogy mi fog történni, és a kezelés közben is folyamatosan tájékoztat arról, hogy éppen mit csinál. Engem mindig nyugtatgat is, hogy ne aggódjon, nem fogom bántani.

Munkája során mindig precíz, nagy odafigyeléssel dolgozik, és valami hihetetlen nyugalom árad belőle.

Nekem fogat épített-speciális tömőanyagból-, illetve gyökérkezelte az egyik fogamat. Egyik beavatkozásra sem volt panasz.

2012. jan. 17. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia,

köszi a választ!

azóta már voltam nála egy bölcsességfoghúzásom és egy gyökérkezelésen.

Valóban prezíczen,alaposan dolgozik,nagyon meg voltam/vagyok vele elégedve.A húzásnál sem érzetem semmit,pedig nem egyszerű eset volt.

2012. jan. 17. 22:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Úgy tudom eljött az Oxyénből Iványi doktor.

nem tudja valaki most hol dolgozik?

Fontos lenne

Köszönöm

2012. jún. 7. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos,azóta voltam már itt egy másik doktornőnél,dr.Kozák Lilinél is..

Senkinek sem ajánlom,lekezelő,csapnivalóan dolgozik,ráadásul mindig egy újabb,szinte felesleges drágább kezelésre akar rábeszélni.Hozzá ne menjen senki

2014. ápr. 1. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
ivanyidental(pont)hu oldalon van elérhetőség. A 3.kerületben van a magánpraxisa.
2014. ápr. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!