Hogyan "végződik" egy fogtömés élettartama? Mi történik vele egy idő után?
Azt mondják, a fehér tömés élettartama 6-8 év. 9 éves az enyém, semmi baja de érdekelne, honnan látom vagy mi a jele annak, ha "vége", csere kell.
Kiesik? Bebarnul? Kikopik? Mit jelent az élettartam és mit csinálnak vele aztán? - Hogy újjítják fel pl vagy nem tudom, SEMMI nincs online erről.
Az első válaszolónak: köszönöm! MEgnyugodtam. Semmi okom feltételezni, hoyg nem zár jól, de megnézetem.
A fogorvos, aki csinálta (már nem praktizál, mert nyugdíjas), értett hozzá nagyon (kivéve, hogy már kicsit szemilis és pl a barázdákat sz*rt megcsinálni rá :'D Simán hagyta, gondolta, majd a felette lévő kivájja vagy nem tudom), remek orvos volt, nővérem letört eslő fogának a pótlása 23 évig megvolt és akkor is csak azért cserélte le egy másik, mert koronát szeretett volna rájuk.
Csak holnap megyek konzultációra és van egy kis pánik gondom, szeretném tudni, hogy ha ezt megkérdezném, elengedne-e csere vagy vmi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!